Vandaag veel inspiratie opgedaan voor het creëren van een leven met meer vrijheid.

Financieel onafhankelijk worden – FIRE

Eerst las ik het interessante artikel van So Chicken over Financieel onafhankelijk worden. Met concrete cijfers over hoeveel geld je nodig hebt zodat je echt kunt gaan doen wat je graag doet.

Je job opgeven en low budget in Spanje wonen

Via de nieuwsbrief van de Financieel onafhankelijk blog, kwam ik uit bij de blog van Lonneke Lodder, een Nederlandse vrouw die haar job heeft opgegeven en in het noorden van Spanje is gaan wonen.

Zij heeft een boek geschreven Het leven is te kort om op kantoor te zitten. Dat ga ik zeker lezen.

Locatie onafhankelijk worden

Toen ik deze 2 ontdekkingen op LinkedIn deelde, wees iemand me de weg naar de site Wonderlijk werken. Leven en werken op jouw voorwaarden. Ze beginnen binnenkort met een online programma voor mensen die ‘Digital nomad’ willen worden. Of gewoon locatie onafhankelijk. Misschien wel interessant?

Zo. Ik was heel blij met de ontdekkingen van vandaag. 🙂 Wil je geen tips en inspiratie missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief (hier vertel ik ook waar ik zelf mee bezig ben) en volg de Facebookpagina.

%d bloggers liken dit: