Selecteer een pagina

Al je documenten altijd bij de hand

Gebeurt het soms dat je weg van huis bent en dat je een document nodig hebt dat thuis op je computer staat of dat in een map in je kast staat? Daar is een oplossing voor.

Al je bestanden in Dropbox

Zelf heb ik al mijn belangrijke documenten in Dropbox staan. Het staat op mijn computer, maar ik heb de Dropbox app ook op mijn smartphone staan. Zo kan ik altijd overal aan, waar ik ook ben.

Begin gerust gratis

Ik ben begonnen met de gratis versie en heb daar heel lang alles mee kunnen doen. Sinds ik echt álles in Dropbox zet, ben ik overgestapt naar de goedkoopste betalende versie en die kost 9,99€ per maand of 119,88€ per jaar. Ik probeer een absoluut minimum aan vaste kosten en abonnementen te hebben, maar dit vind ik echt de moeite waard.

Overzicht in je mappen

Ik heb een overzichtelijke structuur gemaakt voor mijn mappen, zodat ik alles altijd gemakkelijk terugvind. Ook belangrijke papieren scan ik snel even in met mijn Scanbot app. En omdat de Dropbox app ook op mijn smartphone staat, kan ik de ingescande documenten meteen in de juiste Dropbox folder zetten.

Identiteitskaart en rijbewijs

Ik heb ook mijn identiteitskaart en rijbewijs ingescand met Scanbot en die staan ook in Dropbox. Mijn smartphone heb ik altijd bij me, dus mijn belangrijke documenten ook.

Wil je op de hoogte blijven van tips en inspiratie voor een leuker leven? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

Zin om te delen?

Vorige

Volgende

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.