IIMG_8048n de film van The Secret gaat het er over dat je moet verwachten dat er goede dingen gebeuren.

Niet naar de brievenbus gaan met het idee van ‘Er zullen wel weer rekeningen zijn zeker?’ maar met het idee van ‘Wat zou ik vandaag allemaal krijgen?’. En het begint te werken!

Vandaag een hele brievenbus vol geluk.

Ik had via 2dehands het boek besteld ‘De wet van de aantrekkingskracht: the secret in de praktijk’. Vandaag kreeg ik het boek, en wat extra leuk was: de mevrouw had er een heel mooi kaartje bij gedaan.

Daarnaast heb ik ook mijn 2e PostCrossing kaartje gekregen. Heel leuk om zo onverwacht een postkaart te krijgen van iemand die je niet kent, van ergens uit de wereld.

IMG_8051

Je kan je gratis inschrijven bij PostCrossing. Als je aangeeft dat je een kaartje wil sturen naar iemand, krijg je een adres. Als die persoon de kaart heeft gekregen, registreert die de kaart en kan jij ook kaartjes beginnen te krijgen. Ik heb er nu al 1 gestuurd en 2 gekregen. Goed voor een blije glimlach aan de brievenbus. 🙂

IMG_8049En dan nog een brief van een verzekeringsmaatschappij. Niks te betalen. Alleen een stand van zaken + de mededeling dat ik een beetje van hun winst krijg. 29,85€.

Het werkt echt… Dat van positieve dingen verwachten en dan gebeurt het! 🙂

Dus… Tips om gelukkig te zijn:

  1. Verwacht dat er leuke dingen gaan gebeuren
  2. Wees dankbaar voor wat je krijgt en wat er gebeurt
  3. Schrijf je in bij PostCrossing.com 🙂
%d bloggers liken dit: