Hoe je van ‘moeten’ overstapt naar moeiteloos of ‘moetenloos’

Ervaar je dat ook? Dat als je je eigen bedrijf wil opstarten, als je wil gaan doen wat je graag doet en daar ook van wil kunnen leven, dat er dan zoveel ‘moet’?

Succesvolle ondernemerscoaches leren je wat je allemaal moet doen, als je genoeg klanten wil. De juiste klanten.

En het kan soms allemaal zo overweldigend lijken. Zoveel om te doen. Soms gaat het ook over best wel ingewikkeldere technische dingen op social media en met advertenties en nieuwsbrieven en gratis weggevers.

Maar misschien zit je verhaal nog niet helemaal goed. Of weet je nog niet helemaal wie jouw ideale klanten dan zijn. Of ben je nog niet helemaal zeker van wat jouw aanbod nu precies is.

En dat kan ontmoedigend zijn. Gaat het mij dan wel lukken om te gaan doen wat ik graag wil doen? Is het wel weggelegd voor mij?

Dit mooie filmpje van Joris Vincken plaats dat gevoel van ‘nog zoveel moeten’ in een ander daglicht. Als je even wil resetten, als je het overweldigd gevoel wil loslaten, kijk dan even naar dit filmpje.

Over mij: Ik maak websites en toon je de weg naar interessante opleidingen, boeken, events, coaches en tools die je helpen om te gaan doen wat je graag doet en om meer rust te vinden.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Zin om te delen?

Vorige

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.