Website

Website

Ga je starten als zelfstandige en zou je een mooie, professionele en duidelijke website willen, waarop je jouw klanten kunt vertellen wie je bent en hoe je hen kan helpen?

Dan help ik je graag.

Jij zorgt voor de teksten en de foto’s. Maar ik geef je tips over waar je op moet letten als je de teksten schrijft en waar je goede foto’s voor je website kunt vinden.

Ik zorg dat jij een website krijgt die past bij wie jij bent en wat jij wil uitstralen.

Enkele voorbeelden

EQualified

Op 02/02/2020 werd de EQualified site gelanceerd die ik voor Fanny Verlinden maakte. 

Ze is coach en organiseert retreats in Ibiza.

Ze is dé persoon waar je bij moet zijn als je jezelf vaak klein houdt, twijfelt aan je kunnen of de lat voor jezelf te hoog legt.

Zij is degene die je terug op jouw pad zet. Ze leert je je talenten zien en waarderen, ze brengt samen met jou in kaart wat je tegenhoudt en leert je omgaan met de stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je niet goed genoeg bent en de angst voor wat anderen zouden kunnen denken.

En oh ja… ze organiseert een retreat in Ibiza van 20 tot 25 april 2020.

Praktijk Muna

Mieke Vanderkeel startte haar praktijk Muna in Boutersem al in 2011.

Ze doet coaching,  voetreflexologie, sound healing,  healing en massages.

Samen met Fanny van EQualified organiseert ze ook retreats in Ibiza.

Ze had een website (link naar de oude website), maar die wou ze graag  in een nieuw kleedje steken.

En dit is het resultaat geworden. Helemaal passend bij wie zij is en waar zij voor staat.

Wat klanten over mij zeggen

Meer dan super tevreden van de website die Ilse voor mijn zaak EQualified maakte. Zowel het resultaat als haar manier van werken en aanpak.

Ze werkt efficiënt, doelgericht en is daadkrachtig. De snelheid, vakkundigheid en creativiteit waarmee ze de zaken op punt zet, aanbrengt en aanpast. Ze doet meer.

Haar betrokkenheid geeft je dadelijk het vertrouwen dat je in goede handen bent. Ze denkt mee en zet je terug in beweging waar je stagneert. De kwaliteit die we alle twee wilden afleveren en het welslagen van dit project is echt top. Zo aangenaam om dit te ervaren en om met haar hieraan samen te werken.

Ze heeft dadelijk feeling met wie je bent, wat je wil uitstralen en in de wereld zetten.
Dit uit zich dan ook in het prachtig resultaat en in deze meer dan happy customer!

Fanny Verlinden

EQualified

Ilse weet echt van aanpakken. Ik wou dat de nieuwe website ‘wat overeenstemt met mij’ zou uitstralen en deze missie is helemaal volbracht. Zonder veel woorden werd aangevoeld wat mooi zou passen.

Ook de hulp bij het overzichtelijk maken en de juiste hoeveelheid info was een meerwaarde om hierin ondersteuning te krijgen.

De goede opvolging zorgde ook voor een vlotte en fijne samenwerking. Ik kan Ilse heel oprecht aanraden als jij nog een nieuwe website nodig hebt!

De mooiste reactie die ik kreeg : echt, oprecht, puur. En dit van een persoon die ik zeer waardeer en die me al even kent … maakt mijn 💛 blij. Ook veel ‘wauws’ ontvangen waarvan ik echt weet dat ze gemeend zijn. Maar uiteindelijk ‘ik ben zeer tevreden en dankbaar – vond het fijn met jou dit te creëren. Dank je wel Ilse voor de uitleg ook over het gebruik van de verschillende programma’s. Ik ben weer een stuk wijzer geworden 😁.

Mieke Vanderkeel

Praktijk Muna

Mooi, professioneel en duidelijk

Wil je meer weten?

Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

1 + 4 =